Nuffnang Advertisement

Thursday, January 5, 2017

Happy New Year 2017


Happy New Year dari Fame Cosmetics. Semoga Fame Cosmetics lebih maju dan dapat berkongsi rezeki dengan peniaga2 wanita diluar sana....aamin


Penutup 2016 kitaorang makan2 bersama staff Fame di Majestic Hotel. Tanpa diorang ni mmg agak sukar untuk Fame bergerak pantas. Kitaorang ada 4 permanent staff dan 5 orang part time staff buat masa ni. Satu office dan satu store untuk menyenangkan kitaorang bekerja. Alhamdullilah so far masing2 faham dengan tugas diberikan. Paling best kita dah dapat approval untuk Trademark untuk Ellfie dan Fame jadi tak ada sesiapa pun boleh guna nama Ellfie dan Fame lagi. Dah jadi kepunyaan kitaorang...hehehe

Tahun ni  Fame no more trading company. Kita decide tukar ke Sdn Bhd untuk kukuhkan lagi bisnes kitaorang. Slowly kitaorang belajar untuk majukan diri dan bisnes. Doakan kitaorang yek. Kami budak baru belajar...hehehe



Dalam masa setahun kita dah keluarkan 9 colour lipstick, BB cushion, mascara dan eyeliner.



Fame Matte Lip Cream hanya RM29.00

Insyaallah coming soon akan keluar dua lagi colour baru. Kitaorang akan survey dan cari colour2 trend terkini. Fame berjanji akan beri colour yang terbaik dan terhangat.



BB Cushion RM55.00

Fame dah keluarkan satu code colour baru untuk BB Cushion iaitu Ivory 

Natural - Untuk kulit gelap
Fair - Untuk kulit pertengahan
Ivory - Untuk kulit cerah/putih



Mascara RM45.00

Fame Mascara akan melentik kan bulu mata korang nanti. Serious tak tipu. Kalau malas make up pakai mascara dengan eyeliner confirm letup. Paling best senang dicuci. 



Eyeliner RM29.00

Waktu bagi kat Mua (make up artist) eyeliner ni semua suka sebab warna eyeliner ni sangat hitam dan senang dibentuk. Semua tak percaya harga eyeliner ni RM29.00. Diorang cakap terlalu murah. Fame memang sayang customer sebab tu kita keluarkan harga mampu milik.


Merchandise from Fame


Fame dah ada make up bag hanya RM29.00. Kualiti dijamin hebat. Korang boleh letak banyak barang kat dalam make up bag ni. Kalis air dan corak ala2 funky gitu....hehehe




Mirror RM5.00 

Kalau beli lipstick korang boleh jer order sekali cemin ni. Kecil dan comel dan senang di bawa. 


Untuk pembelian whatsapp 013-3760466







4 comments:

PERMATABIRU said...

tahniah fame dah ada fb ke blom :)

Naomi said...

hi stokis fame here. jika berminat untuk menjadi agent fame, whatsapp +6017-9409005

Kim Chaa said...

comel beg make up.

Chekgu Azrine said...

tahniah sis!