Nuffnang Advertisement

Monday, September 5, 2016

FAME LIMITED EDITION


Seperti di war2kan sebulan yang lalu, memperkenalkan 2 warna Fame Autumn Collection iaitu Glam dan Topaz.

Kitaorang dah buat survey dan ini lah colour pilihan yang terbaik. Insyallah colour ni tak akan mengecewakan pembeli. Colour ni ada sedikit kelainan dari 7 colour Fame Matte Lip Cream yang ada.

Siapa peminat colour2 vogue dan berani pakai warna2 gelap inilah pilihan terbaik untuk korang beli...hehe



TOPAZ

Huaaa suka sangat colour Topaz ni. Kalau korang pakai terus muka jadi vogue, ala2 garang gitu. Kena pulak dengan make up yang bersesuaian confirm nampak kelainan dan meletup.



Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ni teksturnya sangat "creamy" semasa disapukan di bibir supaya sapuan menjadi licin dan mudah untuk membentuk bibir. Selepas beberapa saat warna akan menjadi MATTE di bibir dan mampu bertahan dari pagi hingga ke petang. 




GLAM

Actually warna Glam ni agak gelap tapi depends kepada bibir setiap orang. Bila Peej pakai warna Glam ni jadi gelap tapi bila model ni pakai kelihatan agak terang. Kat bawah nanti ada contoh colour sebenarnya bila diletakan ditangan.



Colour ni wajib ada dalam collection setiap orang. Untuk Fame Lover wajib beli untuk collection.



Kiri : Glam
Kanan: Topaz



Macam Kak Elly bagitau tadi, ini lah warna sebenarnya kalau letak ditangan TAPI depends juga pada bibir setiap orang. Kadang2 akan kelihatan gelap dan ada juga warna akan menjadi sedikit terang. 



Cantik kan Box Limited Edition ni. Rugilah siapa tak beli. Fame Autumn Collection ni akan dikeluarkan sekali sahaja. Nama pun Limited Edition kalau habis Fame tidak akan ulang lagi colour ni. Cepat2 order sebab keluaran sangat2 terhad sehingga musim luruh sahaja.  



Korang tak perlu pening2 nak pilih mana satu colour idaman hati. Fame Autumn Collection dalam satu box terus ada dua colour ni, Topaz dan Glam. Sekali lagi di ingaktan colour ni hanya akan keluar sekali sahaja. Apa tunggu lagi!!!

Harga

RM70.00
Postage RM6.00 (SM) / RM10.00 (SS)

Dapatkan dari Stokis Fame dan agent yang berdekatan


Sebarang pertanyaan boleh whatsapp  013-3760466

Follow:
Instagram: @fame_cosmetics 
Facebook: Fame Cosmetics HQ